Kerttervező csapattagot keresünk

Kertek tervezésére szakosodott tervező irodánkhoz keresünk olyan tervező mérnököket, akik a legkülönfélébb megbízói igényekre szabják az általuk készített kiviteli és látványterveket.


Mi lesz a feladatod?

Tele vagy ötletekkel? Ugyanakkor a műszaki tervdokumentáció minden részletét fontosnak tartod kidolgozni, hogy az általad elképzelteket biztosan meg lehessen építeni? Nem okoz problémát 3D szoftverrel felépíteni a terveidet?

Nálunk a helyed! Jelentkezz a tervezőink csapatába!

A Bokréta Garden kertek, zöldterületek tervezésével foglalkozik Magyarország teljes területén és Hannover környékén. Megkereséseink száma az utóbbi időben olyannyira megnövekedett,  hogy kapacitásunk felső határát kezdi meghaladni. Ezért a jövőre készülve szeretnénk kerttervező kollégákkal bővíteni a csapatunkat.

Ilyen kerteket tervezünk

Az alábbi feladatokban számítunk rád

 • a megrendelői igények megvalósíthatóságának vizsgálata
 • ötlettervek rajzolása a saját elképzelésed szerint 
 • részvétel a szakmai egyeztetéseken
 • esetenkénti helyszíni bejárások
 • kiviteli tervdokumentációk minden részletre kiterjedő elkészítése (tervlapok, leiratok, jegyzékek, stb.)
 • 3D modellezés a koncepciótervekről
 • a tervezési folyamat végig kísérése és támogatása

Munka időtartama

Hosszútávra keresünk csapattagot

Munka helye

Home office-ban bárhol a világon

Napi munkaidő

Kötetlen munkaidő

Jelentkezési határidő

Február 28.

Az elvárások.

Milyen embert keresünk?

Téged keresünk, ha az alábbi állítások igazak rád.

Minimum 1-2 év tervezői tapasztalat

A folyamatainkra, rendszereink használatát természetesen bemutatjuk, azonban szeretnénk olyasvalakivel kezdeni, akinek már kellő tapasztalata van a kertek tervezése terén. 

3D tervező szoftver ismerete

Az ügyfelek nem tájékozódnak olyan jól a műszaki rajzokon, mint mi, ezért az ötleteinket, szerkezeteket, térszervezést, fényeket látványterveken mutatjuk meg számukra. Fontos, hogy a saját elképzeléseidet ilyen módon is prezentálni tudd.

Jó gyakorlati érzék

Fontos, hogy az elképzeléseid a használhatóság szűrőjén is átmenjenek. Mi mindig arra törekszünk, hogy az ügyfeleink igénye a szakmai irányelveink megtartása mellett megvalósuljon. Ehhez neked is kooperatívnak, nyitottnak és pozitívnak kell lenned rendelkezve azzal a tulajdonsággal, amit talán úgy hívhatunk, hogy 'józan paraszti ész'.

Hatékonyságra törekvés

Határidőre, motiváltan és céltudatosan végzed a munkádat. Képes vagy új ötletekkel, javaslatokkal előállni, ami a tervezési folyamatot előmozdítja, munkádat egyszerűsíti. Az időmenedzsment a home office-ban nagyon fontos, jó, ha a fókuszt képes vagy folyamatosan megtartani.

Pontosság

Egy tervdokumentációban minden részlet számít, hiszen egyes kivitelező szakágak csupán a teljes egész egy szeletét látják majd. Így elengedhetetlen, hogy precízen végezd a munkádat a kreativitást kevésbé igénylő munkafolyamatokban is.

Terhelhetőség

Ahogy minden munkahelyen, így nálunk is előfordulnak húzósabb időszakok, ezért jó, ha nagyobb terheltség alatt is hatékonyan dolgozol. 

Örülnénk, ha...

Jelentkezésnél előnyt jelent,

ha van jártasságod az alábbiakban:

 • Archicad széleskörű ismerete
 • Lumion/Twinmotion/3ds Max/Cinema 4D felhasználói szintű használata
 • német/spanyol nyelv legalább középszintű ismerete
 • kertépítésben szerzett tapasztalat

Miért dolgozz nálunk?

Büszkék vagyunk arra, hogy a legváltozatosabb megrendelői igények esetén is személyre tudjuk szabni a terveinket. A projektek gördülékenyen teljesülnek, mi pedig mindig számíthatunk egymás szakértelmére.

Kiszámíthatóság

Hosszú távra tervezünk veled. Folyamatosan el tudunk látni feladatokkal, melyeket a tervfázisok megrendelői jóváhagyását követően honorálunk neked. 

Szakmai fejlődés

Projektjeink a legkülönfélébb szakmai kihívás elé állítanak bennünket. Figyeljük az új technológiákat, igyekszünk haladni a korral.

Kreatív munka

Nincsenek klisék és típus tervek. Minden tervben megjelenik a tervező személyiségéből valami. Az ügyfeleink nyitottak az ötletekre.

Szabad munkabeosztás

Annyi munkát vállalsz, amennyit meg tudsz csinálni. Az időddel te magad gazdálkodsz, ha az előre szabott határidőket betartod. 

Miért jó nálunk dolgozni?

A csapattagok véleménye a cégünkről 

"Szeretem, hogy minden projekt megmozgatja az agyamat. Néha egészen lehetetlennek tűnő helyzeteket oldunk meg, ami nagyon motiváló. A csapat minden tagja azon van, hogy a végeredmény szakmailag is jó és az ügyfél is elégedett legyen. Az ötleteimet segítenek megvalósítani, ezért bátrabban adom magamat a tervekben."

Dóri

"Számomra nagyon komfortos, hogy akkor dolgozom, amikor nekem jó. Persze vannak sűrű napjaim, de az kifizetődik, így szívesen vállalok többet. A home office nem a gyengék sportja, de mióta belerázódtam jobban jut időm a munkán kívül másra is."

Árpi

"Inspiráló, hogy nem csak magyarországi kerteken dolgozunk. Tetszik a kihívás, hogy más éghajlatra, más trendeknek megfelelő kerteket rajzolunk. Amikor persze meglátja a megbízó a rendereket, ugyanúgy örül neki bárhol is éljen. Mindig felpörgetnek ezek a pozitív visszajelzések."

Bálint


Rólunk

Kik vagyunk?

Egy évtizedek óta kertekkel foglalkozó vállalkozás a miénk. Korábban kiviteleztük is a terveinket,  ma már csak rajzoljuk. A víziónk, hogy minden általunk tervezett kert és zöldterület funkcióiban praktikus, ugyanakkor esztétikus és kertészetileg fenntartható legyen. A megrendelői elképzeléseket mindig összefésüljük az ültetni kívánt növények igényeivel, hiszen a célunk, hogy ott évtizedekig jól érezhesse magát minden benne élő.

Csapatunkban tájépítészek, kertészmérnökök és gépészek együttesen dolgoznak egy-egy projekten, így több szakmai nézőpont érvényesül a tervek kidolgozása során. Ebből következően a végeredmény azt a komplexitást tükrözi, amit ügyfeleink elvárnak. Őket idézve: "Gondoljatok mindenre!"

Mi pedig gondolunk.

Jelentkezés menete

Jelentkezés az űrlapon

Jelentkezz a fenti gombbal elérhető űrlapon keresztül! Küldj magadról néhány információt, hogy megtudjuk mi késztetett a jelentkezésre. Ezután emailben felteszünk még néhány kérdést.

Online beszélgetés

Amennyiben az első körös információk alapján csapatunkba illőnek tartunk, akkor egy online interjút kérünk tőled, ahol megismerhetjük egymást.

Első közös munka

Ha még mindig kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor irány a mélyvíz és be is kapcsolódhatsz az első projektedbe.