Ismerjen meg

Rólunk

Tapasztalataink, gyakorlatunk és értékeink

Üdvözlöm a Bokréta Garden csapata nevében!

Örömömre szolgál, hogy ezen a néhány oldalon bemutathatom mindazt a tevékenységet, amit mi hivatásunknak tekintünk.

Az egész ország a munkaterületünk.

Két évtizede egy baráti ház- és kertfelújítással és öntözőrendszer építéssel kezdődött. Majd a növények iránti elköteleződés és kíváncsiság, no meg a tanulmányaink alapján vágtunk neki a kertek tervezésének, építésének, ápolásának.

Megrendelőink igényei a szolgáltatásaink palettáját mára igen szélesre húzták, de nem esik nehezünkre teljesíteni ezeket a kívánságokat, hiszen minden, aminek köze van a lakótérhez és növényekhez, abban otthon érezzük magunkat.

Legyen az kerttervezés, kivitelezés vagy akár teljeskörű tervezés az üres telektől a beköltözés pillanatáig az összes szakági tervezéssel, állunk megrendelőink rendelkezésére.

Ha egy kézben futnak össze a szálak és együtt gondolkodik építész, tájépítész, kertész, gépész, öntözés technikus, világítás tervező, sőt lakberendező, akkor minden mindennel esztétikusan és praktikusan összeilleszthető, hogy abban a ház és kert lakói egyaránt jól érezzék magukat.

Végig kísérjük projektjeinket a telek birtokba vétele utáni pillanattól az utolsó dísztárgy helyre kerüléséig.Hogy néz ki egy vérbeli kerttervező?

Úgy, mint bárki más